Фур'Ор

Фур'Ор - фото
вулиця Ярослава Мудрого, 44
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:00Без перерви
Сб08:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

У магазині «Фурор» ви знайдете величезний вибір якісних високоміцних металовиробів, метричне та будівельне кріплення, різні інструменти та супутні товари.  Саме ця крамниця є одним із лідерів на ринку вказаних товарів. І причин для цього є достатньо. Тут вам запропонують високоякісну продукцію за помірними цінами та забезпечать при цьому першокласне обслуговування. Наші фахівці проконсультують вас щодо найрізноманітніших питань та допоможуть підібрати вироби, які необхідні саме вам. У нас гнучкі та вигідні умови співпраці, ми надаємо знижки при замовленні товару у великих обсягах, а також постійним клієнтам.
Що саме пропонує магазин «Фурор»? До ваших послуг великий вибір:
  • Кріплень з метричною різьбою та метизів: гвинтів, болтів, гайок, шайб, шпильок, стопорних кілець, штифтів, рим гайок та рим, болтів тощо;
  • Будівельних кріплень: саморізів шурупів, цвяхів, заклепок, анкерів та дюбелів, металевих з’єднувачів для дерев’яних конструкцій, дроту і т.д.
  • Такелажу: різних видів тросу, канату та карабіну,  ланцюгів, гаків, такелажних блоків і скоб, затискачів для стальних канатів та ін.
  • Інструментів та витратних матеріалів: ключів, викруток, кусочок, ножівок, свердел, відрізних кругів і гумових дисків, пилочок тощо.
Маємо різні види переліченої продукції, а також регулярно оновлюємо та поповнюємо свій товарний асортимент, враховуючи потреби клієнтів. Разом із цим,  відстежуємо новинки, щоб пропонувати клієнтам сучасні варіанти якісного продукту.

Відгуки